Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Antony voor 60 miljoen euro naar deze grootmacht’

He Franse Paris Saint-Germain lijkt te willen doorpakken voor Antony nu Ousmane Dembele niet haalbaare kaart lijkt te zijn voor de club. Hier maakt het medium BUT melding van.

Dembélé geldt al langere tijd als droomaanwinst voor PSG. De Franse grootmacht ziet in de 25-jarige aanvaller de ideale versterking voor de voorhoede, ook gelet op diens transfervrije status. Er is echter nog altijd de kans dat hij alsnog bijtekent bij FC Barcelona of overstapt naar het eveneens geïnteresseerde Bayern München.

Antony zou worden gezien als hét alternatief voor Dembélé. Volgens het Franse medium staat Ajax niet te springen om hem deze zomer te verkopen, maar een bod van zestig miljoen euro zou genoeg kunnen zijn om de Amsterdammers te bewegen om mee te werken aan een transfer.

PSG wacht wel serieuze concurrentie. Ook Liverpool, Manchester United en Newcastle United zijn geïnteresseerd in Antony. Dankzij trainer Erik ten Hag heeft de club uit Manchester mogelijk zelfs een streepje voor.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.