Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord steekt de handjes in de lucht voor AS Roma’

Op 25 mei speelt Feyenoord in de finale van de Conference League tegen AS Roma. En dan zullen de messen van de Rotterdammers tot op het bot geslepen zijn. Maar eerst zullen ze nog juichen voor de Romeinen. Het duel tegen Torino kan Feyenoord namelijk een rechtstreekse plaats opleveren in de Europa League.

Het Algemeen Dagblad schrijft dat als AS Roma de zesde plek weet te houden in de competitie, dan is het verzekert van deelname aan de groepsfase van de Europa League. Dat zou ook betekenen dat Feyenoord direct wordt toegelaten tot de groepsfase. Momenteel zou Feyenoord namelijk nog moeten deelnemen aan de voorronde van de Europa League.

De winnaar van de Conference League krijgt een ticket voor de groepsfase van de Europa League van volgend jaar. Weet AS Roma de finale te winnen en blijft het zesde in Italië, dan schuift dat ticket automatisch door naar Feyenoord. Daardoor kan Feyenoord zonder in actie te hoeven komen zich vanavond al plaatsen voor de groepsfase van de Europa League. Feyenoord zal vanavond dan ook massaal hopen op een overwinning van AS Roma.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.