Voetbal4u.com

‘Mark van Bommel wordt de nieuwe trainer van Royal Antwerp’

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Het Belgische Royal Antwerp FC zal Mark van Bommel spoedig gaan presenteren als nieuwe trainer. Hier maakt Voetbal International melding van. Hij zou zo goed als rond zijn met de nieuwe club van directeur Marc Overmars.

De geruchten rondom de mogelijke aanstelling van Van Bommel bij The Great Old gingen al langer rond. Antwerp heeft grote ambities voor komend seizoen en hoopt met Overmars en Van Bommel serieus mee te gaan om de titel in België. Ook Racing Genk en Club Brugge waren geïnteresseerd in de diensten van de oud-trainer van VfL Wolfsburg, maar kregen nul op het rekest.

Eerder schreef Het Laatste Nieuws ook al dat Van Bommel dichtbij een akkoord zou zijn met The Great Old. Bij de club van technisch directeur Overmars ligt een contract voor twee jaar klaar voor Van Bommel. Bij Antwerp moet de oefenmeester de opvolger worden van Brian Priske. Voor Van Bommel wordt Antwerp zijn derde klus als hoofdtrainer, nadat eerdere aanstellingen bij PSV en Wolfsburg geen grote successen werden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *