Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘PSV zet komst Luuk de Jong op prioriteit nummer één’

PSV wil Luuk de Jong deze zomer terughalen naar Eindhoven. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden. Momenteel staat hij onder contract bij het Spaanse Sevilla dat hem heeft doorverhuurd aan FC Barcelona.

Het Brabants medium schrijft dat PSV vol gaat inzetten op een terugkeer van de 31-jarige spits. Technisch directeur John de Jong zou bereid zijn diep in de buidel te tasten voor De Jong. Volgens het Eindhovens Dagblad onderhoudt PSV met enige regelmaat contact met de aanvaller over een mogelijke terugkeer. De Jong, die momenteel wordt verhuurd door Sevilla aan Barcelona, moet in Eindhoven voor de nodige doelpunten gaan zorgen. Daar verwacht men dat De Jong nog altijd goed kan zijn voor twintig tot 25 goals per seizoen in de Eredivisie.

Toch zal PSV nog een flinke klus wachten om De Jong naar Eindhoven te halen, gezien de spits het bij Barcelona naar behoren doet. De aanvaller maakte dit seizoen een aantal belangrijke doelpunten voor de Catalanen. Sevilla zal de spits, die nog een contract voor een jaar heeft, dan ook niet voor een appel en een ei willen laten gaan. De hoogte van een eventuele transfersom voor De Jong is nog niet duidelijk, maar zeker is wel dat PSV bereid is om miljoenen te betalen voor de spits. De Jong kende een uitstekende eerste periode in Eindhoven, waarin hij 94 goals maakte in vijf seizoenen in de Eredivisie.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.