Voetbal4u.com

‘Sterspeler Club Brugge aast op transfer naar Ajax’

Alfred Schreuder de nieuwe trainer van Ajax werd onlangs kampioen met het Belgische Club Brugge. En daar staat Hans Vanaken onder contract. Schreuder liet eerder al weten in hem een echte Ajax-speler te zien.

Vanaken liet eerder in een gesprek met Eleven Sports al doorschemeren te balen van het vertrek van de Nederlandse coach: “Het was echt heel fijn werken met hem. Heel jammer dat hij vertrekt. Zijn idee van voetbal en zijn idee hoe je het spel speelt vind ik heel leuk”, aldus Vanaken. “Zijn trainingen zijn heel fijn en ook gewoon als mens daarbuiten. Hij is gewoon heel menselijk.”

Bij Eleven Insiders ging de Belg nog een stapje verder en liet hij weten een overstap naar Ajax wel te zien zitten. “Als Ajax interesse zou tonen, is het wel iets om over na te denken. Ajax is sowieso een ploeg die mij wel moet liggen.” Eerder liet Schreuder ook al weten fan te zijn van de 29-jarige aanvallende middenvelder en een mogelijke transfer wel te zien zitten. “Hans laat bij België al zien dat hij een topspeler is. Hij kan bij Ajax spelen qua voetbal, honderd procent. Er zijn er wel aan aantal, ook in mijn ploeg. Maar Ajax is enorm gegroeid in de laatste jaren. Praat je over Ajax op Eredivisie- of Champions League-niveau?”



Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *