Voetbal4u.com

‘Gernot Trauner wil nog lang voor Feyenoord spelen’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

Afgelopen zomer nam Feyenoord de mandekker Gernot Trauner over van het Oostenrijkse LASK Linz en sinds zijn komst presteert hij uitstekend. Hij ontwikkelde zich tot een steunpilaar van Feyenoord en is inmiddels ook al helemaal omarmt door Het Legioen, dat hem de bijnaam Kale Kletser heeft gegeven.

De centrumverdediger laat in een interview van De Telegraaf weten de bijnaam te waarderen. “Ik wist eerst helemaal niet wat ermee werd bedoeld, maar ik kan er nu wel om lachen. Ik zie het als iets leuks. Is toch mooi, als de fans zoiets voor je bedenken. Als ik het vergelijk met Oostenrijk, dan wordt het voetbal hier heel anders beleefd. De mensen zijn echt voetbalgek. Ze hebben Feyenoord in het bloed zitten. Heel indrukwekkend hoe de liefde voor de club wordt beleefd.”

Voor zijn komst naar Feyenoord had Trauner ook al eerder de mogelijkheid om een transfer naar het buitenland te maken, maar bij de Rotterdammers klopte het plaatje pas echt volgens de verdediger. “Het totaalplaatje moest kloppen, ook voor mijn gezin. Toen Feyenoord kwam, viel alles op zijn plek voor mij. De club heeft zich ongelofelijk ingespannen om mij te contracteren en dat gaf een heel goed gevoel. Ik heb niet het gevoel dat ik deze stap te laat heb gemaakt. Ik heb nog meerdere jaren voor me liggen en ik kan nog doorgroeien.”

Door zijn goede optredens dit seizoen heeft Trauner zich in de belangstelling gespeeld van andere clubs. Aan een transfer denkt de dertigjarige Oostenrijker voorlopig echter nog niet. “In het voetbal weet je het nooit, maar op dit moment ben ik sowieso alleen maar gefocust op de finale. Ik heb voor vier jaar getekend en het eerste jaar is super verlopen. Ik ben de club dankbaar voor de kans die ze mij hebben geboden. Het is voor mij geen thema om hier weg te willen. Ik voel me hier heel goed en mijn familie voelt zich heel goed. Ik speel hier graag nog veel langer.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *