Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax toont interesse in 23-jarige Braziliaanse middenvelder’

Ajax heeft interesse in FC Midtjylland-speler Evander da Silva Ferreira. Hier maakt het Deense medium BT melding van. Hij wordt gezien als één van de betere spelers uit de Deense competitie en meerdere clubs azen op hem.

In een interview met de Deense krant laat technisch directeur Claus Steinlein weten Evander niet zo maar te willen laten gaan. “Evander is één van de allerbeste spelers van de Super League, dus hij is een gewilde speler bij clubs uit het buitenland. Als we het juiste aanbod krijgen, kan het zijn dat we hem kwijtraken. Maar laten we eerst zien wat er gebeurt.”

Steinlein zegt dan ook de middenvelder alleen voor de juiste prijs te willen laten gaan. “Hij moet voor een heel, heel groot bedrag worden verkocht als hij gaat vertrekken. Hij is waanzinnig belangrijk voor ons en we moeten Champions League-kwalificatie spelen, dus we willen een juiste prijs voor hem ontvangen.” Naast Ajax zou ook Eintracht Frankfurt belangstelling hebben voor Evander, maar over belangstelling van beide clubs wilde Steinlein niet ingaan. “Ze hebben geen scouts gestuurd, dus ik weet niet wat ze zoeken. We hebben wel meer jonge verkoopbare spelers.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.