Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax moet 10 miljoen euro betalen voor Braziliaanse middenvelder’

Ajax heeft haar pijlen gericht op de Braziliaanse middenvelder Evander da Silva Ferreira. De 23-jarige speler staat onder contract bij het Deense FC Midtjylland en behoord tot de betere spelers in de Deense competitie.

Inmiddels claimen Deense media ook te weten over wat voor bedragen directeur Steinlein sprak met ‘de juiste prijs’: Ajax moet naar verluidt zeker tien miljoen euro gaan betalen, wil het Evander wegkapen uit Midtjylland. Al houdt de beleidsbepaler in een reactie op die claim nog wel even zijn kaarten tegen de borst: “De vraagprijs? Dat is afhankelijk van de clubs die zich melden. Er is wel een verschil tussen clubs uit de Premier League en clubs uit Nederland en België..”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.