Voetbal4u.com

‘Feyenoord gaat de jackpot vangen voor Luis Sinisterra’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

Feyenoord gaat flink cashen met de verkoop van de Colombiaanse aanvaller Luis Sinisterra. Hier maakt De Telegraaf melding van. De Rotterdammers haalde hem vier jaar geleden binnen voor slechts twee miljoen euro.

Hij is een veelzijdige aanvaller, die op meerdere posities voorin uit de voeten kan en met zijn dynamiek en scorend vermogen alles in huis lijkt te hebben om ook op een hoger niveau te slagen.”

Volgens het medium heeft Sinisterra zich in de kijker gespeeld bij ‘kapitaalkrachtige buitenlandse clubs’. Men noemt Bayer Leverkusen, Arsenal, Lille OSC en Atlético Madrid als voorbeeld, maar Feyenoord hoopt dit nog even uit te stellen. “Zoals PSV zich ten doel heeft gesteld om Cody Gakpo nog een jaartje in Eindhoven te laten spelen, zo heeft Arnesen de bedoeling om Sinisterra binnenboord te houden. Of dat gezien de grote belangstelling een reëel streven is, moet blijken.”

In aanloop naar de Conference League-finale tegen AS Roma wilde Sinisterra zelf niets weten van transferperikelen. “Het is niet het moment om daarover te praten. Het gaat nu maar om één ding en dat is de finale. Wat er daarna gaat gebeuren, zie ik dan wel.”



Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *