Voetbal4u.com

Robin van Persie: ‘Feyenoord gaat de titel winnen’

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Vanavond staat de finale in de Conference League tussen Feyenoord en AS Roma op het programma. En Robin van Persie heeft er een goed gevoel over. Hij denkt dat de Rotterdammers beslag gaan leggen op de beker.

“Ik heb er echt een goed gevoel over en vaak zit ik er niet ver vanaf”, vertelt de oud-voetballer aan ESPN. “Hopelijk gaan we een mooie wedstrijd gezien, ik zie het echt met heel veel vertrouwen tegemoet. Het wordt 1-2 voor Feyenoord denk ik. Daar teken ik voor nu.”

Van Persie stond als voetballer regelmatig tegenover teams van José Mourinho. “Ik verwacht dat ze gaan counteren”, stelt hij. “Daar hebben ze de goede spelers voor. Mourinho is een superervaren trainer en iedereen kent zijn speelstijl. Maar ik ben blij dat Feyenoord zijn eigen speelstijl heeft.”

De Conference League-finale begint woensdagavond om 21:00 uur in Tirana, Albanië. Feyenoord heeft zich anderhalve week voor kunnen bereiden op deze clash, waar de Romeinen afgelopen vrijdag nog in actie kwamen in de Serie A.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *