Voetbal4u.com

Eredivisie Vitesse mist sterkhouder tegen AZ vanwege bruiloft

Sterkhouder Eli Dasa zal niet inzetbaar zijn voor Vitesse als ze de finale van de Play-Offs spelen. De vleugelverdediger gaat namelijk trouwen in Israel.

Verslaggever Jeroen Kapteijns van De Telegraaf meldt op Twitter: “Een heel bijzondere absentie bij Vitesse voor de dubbel in de play-off-finale tegen AZ. Eli Dasa blijkt zijn laatste wedstrijd voor Vitesse te hebben gespeeld. Dasa stapt in Israël in het huwelijksbootje en is niet meer beschikbaar. Letsch is niet te spreken over gang van zaken.”

Begin deze week kwam Dasa ook al in het nieuws omdat hij besloot van management te ruilen, in de hoop dat zijn nieuwe belangenvertegenwoordigers een mooie club voor hem kunnen regelen. Zijn contract in Arnhem loopt deze zomer af.

“Het makelaarskantoor SEG moet de international aan een mooie club helpen. Dasa (29) is deze zomer transfervrij. Hij zat eerder in de stal van Soccer Mondial, een bureau uit Zwitserland”, schreef de krant. Dasa heeft drie seizoenen voor Vitesse gespeeld.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.