Voetbal4u.com

Engeland ‘Steven Gerrard wil Luis Suarez naar Aston Villa halen’

Steven Gerrard de manager van Aston Villa wil verrassen met de het binnenhalen van Luis Suarez. Dit weet The Telegraph te melden. De twee speelde jaren samen bij Liverpool.

De 35-jarige aanvaller heeft nog altijd regelmatig contact met Gerrard, die inmiddels als manager voor de groep staat op Villa Park. Ook Philippe Coutinho staat onder contract bij Villa en hij kent Suárez nog uit hun tijd bij FC Barcelona en Liverpool.

Suárez heeft twee eisen als het gaat om zijn nieuwe werkgever. Hij wil in een topcompetitie spelen en heeft het plan om sowieso nog in Europa te blijven. De routinier wil namelijk met Uruguay naar het WK in Qatar en moet dan wel in beeld blijven bij bondscoach Diego Alonso. Villa speelt in de Premier League, dus dat staat de bijzondere stap niet in de weg.

Villa wist zich al te versterken met Coutinho, die definitief werd overgenomen van Barcelona. Daarnaast tekenden ook verdediger Diego Carlos (Sevilla, 31 miljoen euro) en middenvelder Boubacar Kamara (Olympique Marseille, transfervrij) een contract bij de club. Suárez was achtereenvolgens actief bij Nacional, FC Groningen, Ajax, Liverpool, Barcelona en Atlético.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *