Voetbal4u.com

Engeland ‘Arsenal gaat poging wagen voor Memphis Depay’

Arsenal hoopt Memphis Depay deze zomer te kunnen vastleggen. Dit weet het Engelse medium The Sun te melden. Depay is momenteel reservespeler bij FC Barcelona onder de nieuwe trainer Xavi Hernandez. The Gunners zien in Eddie Nketiah en Alexandre Lacazette twee spitsen vertrekken deze zomer.

Eerder werd Gabriel Jesus al aan Arsenal gelinkt. De Braziliaanse aanvaller lijkt na de komst van Erling Haaland (Borussia Dortmund) en Julian Alvarez (River Plate) overbodig te raken in het Ethiad Stadium. Dat Arsenal volgend jaar niet in de Champions League te zien is, zou de Braziliaanse aanvaller geen probleem vinden.

Dat is mogelijk voor Memphis wél een issue. Mocht Depay een overgang naar Arsenal wel zien zitten, krijgt hij bij Arsenal mogelijk gezelschap van teamgenoot Samuel Umtiti. De Franse verdediger is overbodig bij Barcelona en zou de defensieve zorgen voor Arsenal-trainer Mikel Arteta kunnen verlichten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *