Voetbal4u.com

OFFICIEEL: Groningen neemt Liam van Gelederen over van Ajax

FC Groningen heeft zich versterkt met een speler van Ajax. Het gaat om Liam van Gelderen. Hij heeft zijn handtekening gezet onder een contract voor vier seizoenen bij de Noorderlingen. Ze betalen 450.000 euro voor hem en Ajax krijgt 20% bij doorverkoop. Dit weet De Telegraaf te melden.

Van Gelderen stapte in 2015 over van AZ naar Ajax en speelde het afgelopen seizoen met name voor Jong Ajax, in de Keuken Kampioen Divisie. “Dit seizoen haalde Erik ten Hag hem echter ook geregeld bij de eerste selectie. Van Gelderen kwam in het kampioensjaar van Ajax tot twee optredens in de hoofdmacht”, schrijft de krant verder.

Van Gelderen kon naar meerdere clubs uit de subtop van de Eredivisie, maar kiest nu dus voor Groningen. Hij volgt daarmee bijvoorbeeld Neraysho Kasanwirjo, die eenzelfde move maakte vanuit Amsterdam naar het noorden.

unibetWAANZINNIG! KRIJG 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE WINT VAN GIBRALTAR!Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *