Voetbal4u.com

Quincy Promes gaat in beroep tegen vonnis van de rechter

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Quincy Promes is het niet eens met de uitspraak van de rechter en gaat daarom in beroep. Hij werd veroordeeld tot het betalen van een schadevergoeding aan zijn neef vanwege een steekpartij twee jaar geleden.

De hoogte van het bedrag is nog niet bekend, maar Promes laat het er dus niet bij zitten. Volgens zijn advocaat Arjen Paardekooper is de vijftigvoudig Oranje-international inmiddels in appèl gegaan. “De wedstrijd wordt beslist bij het laatste fluitsignaal, zei een wijze man ooit”, vertelt de jurist aan Shownieuws.

Voor Promes is de kous hoe dan ook nog niet af, nadat hij in juli 2020 zijn neef neerstak tijdens een familiefeest in Abcoude. De ex-Ajacied, die tegenwoordig uitkomt voor Spartak Moskou in Rusland, hangt ook nog een strafzaak boven het hoofd. Justitie gaat Promes vervolgen voor poging tot doodslag en zware mishandeling.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *