Voetbal4u.com

Feyenoord moet € 100.000 boete betalen en is bijzonder teleurgesteld

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Feyenoord heeft van de UEFA weer flinke straffen opgelegd gekregen en is daarin bijzonder teleurgesteld. Het gaat dit keer om de ongeregeldheden in de halve finale van de Conference League tegen Olympique Marseille.

“De club moet ruim € 100.000,- betalen aan UEFA wegens diverse misdragingen van een deel van de aanhang”, schrijft de club op het digitale thuisfront. “Ook zijn Feyenoord-supporters niet welkom bij de eerstvolgende Europese uitwedstrijd. Bovendien moet de gele zijde van De Kuip – vakken Q, R, S, T, U en X – komend najaar leeg blijven tijdens het eerste thuisduel in Europees verband.”

“Feyenoord is bijzonder teleurgesteld dat het gedrag van een minderheid – en de daaraan gekoppelde maatregelen vanuit de UEFA – een zwaar negatieve stempel lijken te gaan drukken op de Europese campagne van komend seizoen en de club inmiddels vele tonnen aan financiële schade en reputatieverlies berokkenen”, klinkt het verder. “Bovendien zal het team nu dus de eerste Europese thuis- en uitwedstrijd met minder steun en sfeer op jacht moeten naar een goed resultaat.”2 Comments

  1. Pingback: Voetbalnieuws Site: Feyenoord moet € 100.000 boete betalen en is bijzonder teleurgesteld | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *