Voetbal4u.com

‘Deportivo Toluca mengt zich in de strijd om Luuk de Jong’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

PSV heeft concurrentie gekregen in de strijd om Luuk de Jong. Het Mexicaanse Deportivo Toluca wil de goaltjesdief namelijk proberen binnen te halen. Hier maakt het medium TUDN melding van.

Toluca wil graag een spits van faam aantrekken en richt de pijlen in eerste instantie op Edinson Cavani. De Uruguayaan lijkt echter een andere keuze te maken, waardoor De Jong in beeld zou komen, meldt TUDN.

Het Spaanse AS weet dat het nog wel een flinke klus wordt voor geïnteresseerde clubs om een akkoord te bereiken met Sevilla. De Andalusiërs verlangen namelijk een transfersom die kan oplopen tot vijf miljoen euro. Een soortgelijk verdient de 38-voudig Oranje-international momenteel bruto per jaar in het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán.

Onder meer PSV zet in op een terugkeer van De Jong. Dat het WK in Qatar voor de deur staat spreekt in het voordeel van de Eindhovenaren. De Jong wil in beeld blijven bij bondscoach Louis van Gaal, die hem voor de Nations League-duels van deze maand links liet liggen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *