Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax gaat poging wagen voor Hakim Ziyech’

Hakim Ziyech mag deze zomer van zijn werkgever Chelsea uitkijken naar een nieuw avontuur. En hij zou zomaar eens kunnen gaan terugkeren bij Ajax. Alfred Schreuder staat daar nu voor de groep en daar heeft de creatieveling een warme band mee.

Bij FC Twente hadden zij een geweldige klik en later kwamen ze elkaar opnieuw tegen bij Ajax. Deze zomer keert de leermeester terug naar Amsterdam om de nieuwe hoofdtrainer te worden, maar volgt de international van Marokko in zijn kielzog?

Volgens The Guardian heeft Chelsea besloten om Ziyech deze zomer niet te weerhouden om een transfer te maken. Bij een acceptabel bod mag de voormalig Ajax-smaakmaker vertrekken uit Londen. Over interesse van andere clubs rept de Britse kwaliteitskrant overigens niet, maar niemand zal er raar van opkijken als Ajax een poging waagt.

Ziyech liet na zijn vertrek in 2020 al weten ooit terug te willen keren naar Ajax. Door de beslissing van Chelsea zou dit zomaar hét moment kunnen zijn, zeker omdat hij als kieskeurig bekend staat wat nieuwe clubs betreft. De aanvallende middenvelder annex buitenspeler is 29 jaar oud.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.