Voetbal4u.com

‘Ajax wil oude bekende Ki-Jana Hoever terughalen’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Ajax wil de verdediger Ki-Jana Hoever terug naar Amsterdam halen. Hier maakt het Engelse medium The Athletic melding van. Momenteel speelt hij in de Premier League voor Wolverhampton Wanderers.

Hoever speelde van 2008 tot 2018 in de jeugdopleiding van Ajax, maar maakte zijn professionele debuut niet in Amsterdam. De verdediger koos voor een avontuur bij Liverpool, dat hem in 2020 verkocht aan competitiegenoot Wolverhampton Wanderers. Voor die club speelde hij afgelopen seizoen maar tien officiële wedstrijden.

Wolverhampton is voornemens om Hoever deze zomer te verhuren om hem ervaring op te laten doen. The Athletic heeft vernomen dat Ajax nog altijd interesse koestert voor de twintiger, die dit seizoen interne kritiek kreeg vanwege zijn fitheid en houding.

Het medium sluit zelfs een definitieve breuk met Hoever niet uit. Daar staat dan wel een kostenplaatje van zo’n tien miljoen euro tegenover, maar dat noemt men ‘onwaarschijnlijk’. Ook Ajax zal dat waarschijnlijk niet ophoesten voor de verdediger.One Comment

  1. Pingback: Ajax Nieuws Online: ‘Ajax wil oude bekende Ki-Jana Hoever terughalen’ – Voetbal4u.com | Al het Ajax nieuws en video' s

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *