Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Van Gaal zet Noa Lang op de tribune tegen Polen’

Noa Lang zal vanavond op de tribune zitten als Oranje het in de Nations League opneemt tegen Polen. Bondscoach Louis van Gaal heeft geen plek voor hem en dat geld ook voor Vincent Janssen.

Afgelopen woensdag tegen Wales zat Janssen ook al op de tribune, toen samen met Jurriën Timber. Van Gaal mag maar 23 spelers selecteren voor een wedstrijd en moet er derhalve telkens twee teleurstellen. Nu is dus ook Lang slachtoffer.

Tegen Wales stond de veelbesproken oud-Ajacied nog in de basis; hij werd in blessuretijd nog vervangen wegens kramp. Janssen wist al dat hij nog geen minuten zou gaan maken vanavond, dat had Van Gaal reeds verkondigd. De spits van Monterrey sloot later aan wegens zijn eigen bruiloft.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *