Voetbal4u.com

Frankrijk ‘Paris Saint-Germain wil Robert Lewandowski binnen halen’

De Franse grootmacht Paris Saint-Germain wil maar wat graag Robert Lewandowski overnemen van Bayern Munchen. Volgens de Franse krant L’Équipe komt dit plan uit het kokertje van Luis Campos, de nieuwe technische man in het Parc des Princes.

Voetbal International schrijft: “De Portugees zou een analyse hebben gemaakt van de selectie van PSG met daarbij de focus op welke posities de club nog versterking kan gebruiken.”

“Ondanks de aanwezigheid van Lionel Messi, Neymar en Kylian Mbappé kwam Campos volgens L’Équipe tot de conclusie dat de selectie nog een spits kan gebruiken”, aldus VI. “Vervolgens richtte PSG de pijlen op Lewandowski, die graag wil vertrekken bij Bayern. Het is daarbij wel de vraag of de Pool zit te wachten op een avontuur in Parijs.”

Pini Zahavi, de zaakwaarnemer van Lewandowski, haalde onlangs keihard uit naar de technische leiding van Bayern: “Het feit is dat Robert Bayern na acht jaar, waarin hij alles voor de club heeft gegeven, wil verlaten. Nu, op bijna 34-jarige leeftijd, heeft hij de kans om een levenslange droom te vervullen en naar de club te verhuizen waar hij altijd van heeft gedroomd. Waarom wil Bayern hem deze kans ontnemen?”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.