Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Van Bommel en Overmars gaan niet verder met Didier Lamkel Zé’

De rol van  Didier Lamkel Zé bij Royal Antwerp is uitgespeeld. Zowel trainer Mark van Bommel als technisch directeur Marc Overmars willen verder met het enfant terrible. Dit weet Het Nieuwsblad te melden.

Vorig seizoen was Lamkel Zé ondanks een contract tot medio 2023 al niet meer actief in België. Dunajska Streda (Slowakije), FK Khimki (Rusland) én FC Metz (Frankrijk) huurden hem. In totaal was hij zeven keer trefzeker in twintig wedstrijden.

Lamkel Zé vestigde de laatste jaren regelmatig de aandacht op zich met zijn gekke fratsen. In 2019 ging AZ naar de groepsfase van de Europa League, nadat de Antwerp-aanvaller rood kreeg voor het beklimmen van de tribunes na een goal. Bij het verlaten van het veld toonde hij zijn shirt aan het hele stadion. Later meldde hij zich in Anderlecht-tenue op de club om een transfer te forceren en maakte hij geregeld ruzie op het trainingsveld.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.