Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Duurste speler is van Club Brugge, ook Genk en Anderlecht in de top’

Deze zomer worden er weer veel transfers verwacht bij de Belgische clubs. Er zullen weer miljoenen euro’s worden binnengehaald is de verwachting. Zo ook bij Club Brugge, die heel wat spelers van waarde heeft rondlopen.

Met dat nieuws komt het statistiekenbureau CIES naar buiten. Het berekende de transferwaardes van alle spelers in de JPL en kwam tot de conclusie dat Club Brugge vijf van de tien duurste voetballers in onze competitie heeft.

Op nummer één staat Charles De Ketelaere, die een transferwaarde van zo’n 37,6 miljoen euro heeft. Een bedrag dat Club Brugge ook hoopt te ontvangen bij een zomertransfer. De meest genoemde bestemming voor de Ketelaere is AC Milan.

Daarmee is De Ketelaere ook enkele miljoenen duurden dan ploegmaat Noa Lang, die 32 miljoen euro waard is. Ook op de derde plek staat er met Andreas Skov Olsen een speler van Club Brugge. Daarnaast zien we nog twee spelers van KRC Genk en drie (waarvan één huurling) van RSC Anderlecht.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.