Voetbal4u.com

Jupiler League Club Brugge verliest strijd om toptalent van Celta de Vigo

Club Brugge heeft misgegrepen in de strijd om het Zweedse toptalent Williot Swedberg. Hij heeft namelijk een contract getekend bij het Spaanse Celta de Vigo. Dit heeft die club bekendgemaakt via haar digitale kanalen.

Bij de Spaanse club heeft hij zijn handtekening gezet onder een contract tot medio 2027. De achttienjarige middenvelder verlaat Hammarby, waar hij recent helemaal doorbrak.

Bij Hammarby speelde hij zich ook in de kijker van Club Brugge, dat bijzonder ver wilde gaan voor Swedberg. Het had enkele miljoenen veil voor de middenvelder en ontving hem ook al op het trainingscentrum. Swedberg koos echter voor Spanje, waar hij ook een deel van zijn jeugd had doorgebracht.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.