Voetbal4u.com

Jupiler League Rode Duivel is niet van plan om terug te keren naar België

Christian Kabasele degradeerde afgelopen seizoen met Watford uit de Premier League waar hij nog een contract heeft voor twee seizoenen. Toch is hij van plan om te vertrekken. Mochten Belgische topclubs hem benaderen dan zal dit op niets uitlopen.

“In elke transferperiode heb ik wel een opportuniteit om terug te keren naar België”, onthult Kabasele in La Dernière Heure. “Dat zou misschien ook de makkelijkste keuze zijn, ik kan dan Europees spelen en misschien terug een selectie bij de Rode Duivels krijgen. Maar ik kies niet voor het gemak, ik wil vechten voor wat ik heb. Momenteel zet ik alles op alles om weer in de Premier League te spelen.”

België zegt Kabasele duidelijk weinig. “Om eerlijk te zijn, ligt het helemaal niet in mijn plannen om terug naar België te gaan. Als ik niet bij Watford blijf of moet vertrekken uit Engeland, zou ik graag nog in een ander land willen spelen. Maar dat zien we nog wel over twee of misschien drie jaar.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.