Voetbal4u.com

Spanje ‘Manchester United verhoogd bod op Frenkie de Jong’

Manchester United doet er alles aan om Frenkie de Jong deze zomer over te nemen van FC Barcelona. En daarom hebben ze het bod op hem verhoogd. Dat meldt de doorgaans betrouwbare journalist Gerard Romero.

Een week geleden weigerde Barcelona de geboden zestig miljoen euro plus tien miljoen euro bonussen van United. De Catalanen willen koste wat kost 85 miljoen euro zien, wat gelijkstaat aan het bedrag dat in 2019 aan Ajax werd betaald. Volgens Romero azen The Mancunians op een compromis: United heeft naar verluidt een bod van zeventig miljoen euro plus bonussen neergelegd bij Barça.

Het is nog onbekend of Barcelona het bod geaccepteerd heeft, al gelooft United sterk in de kans van slagen. Tijdens de interlandperiode gaf De Jong aan graag in Catalonië te blijven. “Wat ik wil? Het liefst blijf ik bij Barcelona. Ik heb het wel vaker gezegd: Barcelona is gewoon mijn droomclub, van jongs af aan”, zei hij tegen ESPN.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.