Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Tottenham wil Steven Bergwijn ruilen tegen Antony’

Ajax probeert al een geruime tijd om Steven Bergwijn naar Amsterdam te halen maar de onderhandelingen lijken maar niet te vlotten. De voorzitter van Tottenham Hotspur heeft wel een ideetje over de transfer. Hij wil het namelijk gooien op een ruildeal tussen beide clubs.

Volgens de Britse kwaliteitskrant The Independent heeft voorzitter Daniel Levy van de Premier League-grootmacht H2 (Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar) een voorstel gedaan voor een ruildeal: Bergwijn én een zak met geld in ruil voor niemand minder dan Antony!

Over verdere informatie beschikken we momenteel niet, dus we weten ook niet hoeveel cash The Spurs náást Bergwijn overhebben voor de international van Brazilië. De toonaangevende website Transfermarkt schat de marktwaarde van de Oranje-speler in ieder geval op achttien miljoen euro, waar Antony volgens deze bron 35 miljoen euro waard is.

Valentijn Driessen vertelde gisteren in de podcast van De Telegraaf: “Bergwijn moet je in feite halen, maar zo lang je blijft treuzelen gaat die transfersom natuurlijk omhoog. Er wordt nu 25 miljoen euro gezegd, maar dat bedrag komt niet van Tottenham. Waarom zouden ze hem verkopen als ze weten dat ze een goudmijn in handen hebben? Die jongen gaat waarschijnlijk naar het WK en gaat daar ook spelen. Hij maakt een enorm goede ontwikkeling door bij Spurs. Die krijg je denk ik niet onder de dertig miljoen euro.”One Comment

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.