Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Marc Overmars wil Dries Mertens naar Antwerp halen’

Marc Overmars is flink op dreef bij zijn nieuwe club Royal Antwerp FC. Eerder deze week slaagde hij er al in om Vincent Janssen binnen te halen en nu wil de technisch directeur ook Dries Mertens proberen te contracteren. Dit weet de Belgische krant Het Laatste Nieuws te melden.

“Antwerp blijft hoog mikken. Volgens onze informatie heeft de Great Old nu ook Rode Duivel Dries Mertens (35) gepolst voor een overstap naar de Bosuil. Mertens is einde contract bij Napoli.”

Overmars zou al geïnformeerd hebben bij het kamp van de aanvaller die eerder bij AGOVV, FC Utrecht en PSV speelde: “Dat Antwerp interesse toont in Mertens is niet onlogisch. In de voorbije jaren haalde het stamnummer 1 met de regelmaat van de klok (ex-)Rode Duivels en andere grote namen in huis. Bovendien zit er in de huidige kern niet echt iemand met een gelijkaardig profiel. En dan is er nog het gegeven dat Antwerps nieuwe trainer Mark van Bommel en Mertens in het seizoen 2012-2013 samen voetbalden bij PSV.”

De Rode Duivel lijkt echter op twee gedachten te hinken: “Voor Mertens, die recent voor het eerst vader werd, zou een terugkeer op familiaal vlak een interessante stap kunnen zijn. Tegelijk heeft de geboren Leuvenaar een meer ‘exotisch’ avontuur nooit willen uitsluiten. Afwachten welke richting het straks uitgaat.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.