Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Marseille hikt tegen de vraagprijs aan voor Luis Sinisterra’

Olympique Marseille heeft Feyenoord-aanvaller Luis Sinisterra in het vizier. Alleen hikken ze momenteel tegen de torenhoge vraagprijs aan die de Rotterdammers voor hem willen hebben. Hier maakt het Franse medium L’Equipe melding van. Er zijn meer clubs die Sinisterra op de korrel hebben. Zo gaan onder meer Napoli en Bayer Leverkusen zich mogelijk ook melden bij Feyenoord.

Feyenoord zal een vertrek van Sinisterra niet tegenhouden, zo vertelde technisch directeur Frank Arnesen deze week in het Algemeen Dagblad. “Jongens als Sinisterra, Senesi en Malacia lijken wel toe aan een stap, maar dan moet het wel voor alle partijen goed zijn. Is dat zo, dan staan we de spelers niet in de weg”, liet Arnesen zich ontvallen. “Kökçü en Geertruida? Daar is ook belangstelling voor, maar die willen we heel graag langer houden.”

Sinisterra kwam het afgelopen seizoen tot 23 doelpunten voor Feyenoord, waarvan zes in de Conference League. Eén daarvan maakte hij in de heenwedstrijd van de halve finale tegen Olympique Marseille. De Fransen eindigden het voorbije seizoen op de tweede plaats en kwalificeerden zich daarmee voor de groepsfase van de Champions League.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.