Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Luuk de Jong slaat aanbod vanuit Mexico af’

Luuk de Jong heeft een aanbod van een club uit Mexico afgeslagen. Dit heeft de aanvaller laten weten tegenover het medium ESPN. het ging om de club Deportivo Toluca.

Volgens het medium, dat zich baseert op de Mexicaanse tak van ESPN, waren Sevilla en Toluca al overeengekomen over een transfer. De Jong zou voor vijf miljoen euro overstappen naar de ambitieuze club, al stak hij daar zelf een stokje voor. De Nederlander wil met het oog op het WK in Qatar bij voorkeur in Europa blijven voetballen.

De Jong ligt nog tot de zomer van 2023 vast in Spanje, al ligt een transfer uit Andalusië voor de hand. Naar verluidt hebben PSV en een onbekende Spaanse club interesse in de kopsterke spits. Zelf is De Jong niet van plan een overhaaste beslissing te maken. Hij is op zoek naar een club waar hij zich in de kijker van Louis van Gaal kan spelen.

PSV biedt mogelijk uitkomst. De Eindhovenaren zijn na het vertrek van Eran Zahavi en Carlos Vinícius op zoek naar een ervaren én talentvolle spits. De Jong moet eerstgenoemde vacature opvullen bij de nummer twee van het afgelopen Eredivisie-seizoen. Tussen 2014 en 2019 was hij ook al actief bij PSV. In 159 Eredivisie-optredens was hij 94 keer trefzeker.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.