Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Owen Wijndal niet de eerste keus van Ajax’

Er wordt bij Ajax stevig getwijfeld over de komst van AZ-back Owen Wijndal. Dit weet journalist Valentijn Driessen te melden. Hij staat ook bij lange na niet als eerste keuze op het lijstje van de Amsterdammers.

Dat vertelt de journalist tijdens de Kick-Off van het programma. “Je voelt aan alles dat Ajax niet wil. Het salaris en de transfersom is bekend en Ajax heeft dat geld liggen. Dus als Ajax hem wil binnenhalen, is het rond. Maar ze blijven twijfelen”, stelt Driessen over de transferperikelen in de Johan Cruijff Arena. “Dus daar kunnen we een streep doorheen zetten.”

Ook de komst van Brian Brobbey wordt besproken door Driessen, die weet dat er bijna twintig miljoen euro voor de spits op tafel moet komen. “Ik heb gehoord dat de vraagprijs van RB Leipzig 18 miljoen euro is. Dat is wel heel veel geld voor een speler die je zelf hebt laten weggaan. Hij heeft wel groeipotentie en kan ook weer geld opleveren. Maar ik zou de keuze zelf niet maken”, aldus de journalist.

De mogelijke komst van Steven Bergwijn wordt ook besproken door Driessen. Hij vindt dat Ajax zich zou moeten melden bij Tottenham Hotspur. “Bergwijn moet je halen, zolang je blijft treuzelen gaat de transfersom omhoog. Het genoemde bedrag van 25 miljoen euro komt niet van de Spurs, die hebben natuurlijk een goudmijn in handen. Hij gaat spelen op het WK en maakt een goede ontwikkeling door bij het Nederlands elftal. Als hij die ontwikkeling doorzet, kan hij ook bij Spurs in de basis komen. Dus hij is niet onder de dertig miljoen euro op te pikken.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.