Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax en Spurs naderen akkoord over Steven Bergwijn’

Ajax en Tottenham Hotspur zijn dichtbij een akkoord over de transfer van Steven Bergwijn. Hier maakt het Engelse medium The Athletic melding van.

Zoals Telegraaf-journalist Mike Verweij al meldde lijkt Ajax het transferrecord te breken voor Bergwijn, hoewel niet precies duidelijk is hoeveel de Amsterdammers voor hem zullen betalen en hoe de bonusconstructie eruit ziet. Het transferrecord staat nu nog op naam van Sébastien Haller, die Ajax 22,5 miljoen euro kostte. Het bedrag voor Bergwijn zal oplopen richting de 25 miljoen euro.

Goed geïnformeerde bronnen melden aan deze website dat het nog een kwestie van details is en Bergwijn inderdaad hard op weg is naar Ajax. Na zijn vakantie zal hij aansluiten in Amsterdam, mochten de clubs er inderdaad uitkomen. Bergwijn kan bij Ajax een contract voor vijf seizoenen tekenen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *