Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Royal Antwerp ontvangt dagvaarding Brian Priske’

Royal Antwerp is gedagvaard door voormalig trainer Brian Priske. Hij is van mening nog 500.000 euro tegoed te hebben van de club. Hier maakt Het Nieuwsblad melding van.

Priske werd eind mei ontslagen door Antwerp en de Deen eist iets meer dan 500.000 euro. Dat ontslag is echter nog niet volledig afgehandeld. Priske heeft zijn ontslagvergoeding nog niet ontvangen en ook zijn wedstrijdpremie tegen Union SG, vakantiegeld en loon voor de maand mei werd nog niet betaald.

Antwerp en Priske probeerde tot een overeenkomt te komen. Zo zou hij een deel van zijn ontslagvergoeding willen laten varen omdat hij meteen een nieuwe club heeft gevonden, maar een akkoord is nog niet gevonden. The Great Old zou zelfs een transfersom eisen van Sparta Praag omdat het vragen stelt over de snelheid van aanstelling.

Antwerp denkt dat Sparta Praag heeft gehandeld nog voor zijn ontslag officieel op papier werd vastgelegd. Priske heeft nu advocatenkantoor Van Landuyt & Partners aangenomen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.