Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Club Brugge versterkt zich met aanvaller Benik Afobe’

Club Brugge gaat zich versterken met aanvaller Benik Afobe. De speler van het Engelse Stoke City heeft naar verluidt meerdere Engelse clubs afgewezen en wil naar Belgie.

De 29-jarige Congolese aanvaller ligt onder contract bij Stoke City en afgelopen seizoen scoorde hij twaalf keer in 38 competitiewedstrijden tijdens een uitleenbeurt aan Millwall. Na het vertrek van Dost en Adamyan was Blauw-Zwart nog op zoek naar een nieuwe aanvaller.

Afobe mocht met Club Brugge onderhandelen van Stoke en ook verschillende Championship-clubs staan in de rij. Blauw-Zwart zal geen hoge transfersom moeten betalen want de aanvaller heeft nog maar één jaar op zijn contract staan.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.