Voetbal4u.com

Duitsland DEFINITIEF: Sadio Mané naar Bayern Munchen

Bayern Munchen heeft vandaag Sadio Mané gepresenteerd als nieuwe aanwinst. De vleugelspeler komt over van Liverpool dat z;ón 35 miljoen pond voor hem vangt. Hij tekent een contract voor drie jaar bij de regerend landskampioen.

“Sadio Mané is een wereldster, die de aantrekkingskracht van Bayern onderstreept en de aantrekkelijkheid van de Bundesliga als geheel zal vergroten”, reageert clubpresident Herbert Hainer. “Fans komen naar de stadions om dit soort spelers te zien. Het is geweldig dat het ons bestuur, onder leiding van Oliver Kahn en Hasan Salihamidžić, is gelukt om een ​​speler als Sadio Mané te contracteren voor Bayern.”

De eerder genoemde Kahn, ceo van de club, vult aan: “We zijn verheugd dat we Mané voor Bayern hebben kunnen rekruteren. Met zijn uitstekende prestaties en zijn grote successen op het hoogste internationale niveau gedurende vele jaren, zijn er maar heel weinig spelers zoals hij in de wereld.”

“We zijn er zeker van dat Sadio Mané onze fans de komende jaren zal verrassen met zijn spectaculaire speelstijl. Hij is ambitieus en staat te popelen om meer titels te winnen. Met spelers zoals hij bij FC Bayern zijn alle grootste doelen in handbereik”, aldus de voormalig topdoelman tot slot. Naar verwachting betalen de Duitsers zo’n dertig miljoen aan Liverpool, waar hij nog één seizoen vastlag.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.