Voetbal4u.com

‘United en Arsenal willen Lisandro Martinez, Ajax weigert’

Ajax is niet bereid om Lisandro Martinez deze zomer te verkopen. Arsenal was bereid om 30 miljoen euro voor hem op tafel te leggen maar de Amsterdammers hebben hier gelijk een streep doorgezet. Nu zou ook Manchester United een bod voorbereiden op de Argentijnse mandekker. Hier maakt De Telegraaf melding van.

Erik ten Hag zou gecharmeerd zijn van Martínez , waarmee hij de voorgaande drie jaren samenwerkte in Amsterdam. Nu de komst van Jurriën Timber lijkt af te ketsen lijkt Ten Hag in de Argentijn een goed alternatief te zien. Mocht United daadwerkelijk met een hoger bod komen dan Arsenal van plan was, dan is het nog maar de vraag of Ajax wel een ‘nee’ kan verkopen. Men zal een David Neres-scenario willen voorkomen, waarbij de Amsterdammers een transfersom van 47 miljoen euro misliepen en de Braziliaan uiteindelijk later voor slechts twaalf miljoen euro werd verkocht.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *