Voetbal4u.com

Eredivisie ‘FC Utrecht versterkt zicht met Bas Dost (33)’

FC Utrecht lijkt de nieuwe club te gaan worden van Bas Dost. Hier maakt het medium Voetbal International melding van. Naast Feyenoord en Emmen waren er ook Duitse clubs die Dost binnen wilden halen, maar Utrecht ligt plotsklaps op pole-position voor Der Platfuss Bomber.

“Utrecht is namelijk op zoek naar een echte goalgetter. Sinds het vertrek van Sébastien Haller is het op zoek naar een doelpuntenmachine die er vijftien tot twintig in een seizoen kan maken”, weet VI.

Trainer Henk Fraser wil 3-5-2 gaan spelen met Utrecht. Dost wordt één van de twee voorhoedespelers; als diepe targetman, met Tasos Douvikas of de eveneens genoemde Daishawn Redan om hem heen. Voor Henk Veerman en ook Mimoun Mahi dreigt het zijspoor.

VI besluit: “De bal ligt nu bij de spits. Kiest hij voor een vernieuwd avontuur in Duitsland, keert hij terug naar zijn roots, gelooft hij in het verhaal van Feyenoord óf gaat hij mee in het verhaal van het ambitieuze FC Utrecht. Want de gedachte in de Domstad is dat ze mét Dost binnen de lijnen, het gat naar de topvijf in ieder geval kunnen verkleinen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.