Voetbal4u.com

GA Eagles versterkt zich met middenvelder van Ajax

Go Ahead Eagles heeft via haar eigen digitale kanalen laten weten dat het Enric Llansana heeft binnengehaald. De 21-jarige middenvelder komt over van Ajax en tekent voor vier jaar.

Llansana zegt op de clubwebsite van de Eagles dat men een strijdlustige speler kan verwachten. “Ik ben heel temperamentvol. Aan verliezen heb ik een ontzettende hekel, dan slaap ik heel slecht. Als voetballer ga ik dan ook altijd de strijd aan, ik geef nooit op.” De middenvelder hoopt in Deventer een volgende stap te kunnen zetten. “De laatste jaren heb ik bij Jong Ajax veel centraal achterin gespeeld, maar bij Go Ahead Eagles is het middenveld mijn beoogde positie. Ja, daar heb ik in de jeugdopleiding van Ajax, vóórdat ik doorstroomde naar Jong Ajax, ook altijd gespeeld. Ik voel me ook meer middenvelder dan verdediger. Het ligt me wel om de verbindingsspeler te zijn tussen achterhoede en voorhoede.”

Technisch directeur Paul Bosvelt denk met Llansana een talentvolle speler binnen te hebben gehaald, die bij Ajax al een goede leerschool heeft gehad. “Ondanks dat hij in april pas 21 is geworden, heeft hij al meer dan zestig wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie achter zijn naam staan.” Volgens Bosvelt is het ook duidelijk voor welke positie Llansana is gehaald. “Ondanks dat hij bij Jong Ajax vooral centraal achterin heeft gespeeld, zien wij hem voornamelijk als defensieve middenvelder. Enric is positioneel verdedigend goed en kan ook agressief de duels aangaan. Daarnaast is hij in balbezit behoorlijk balvast.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *