Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Mario Gotze neemt afscheid van PSV: ‘Wellicht tot ziens’

Mario Gotze heeft via een verklaring afscheid genomen van iedereen bij PSV. Hij heeft een contract getekend bij Eintracht Franfurt. Hij tekende daar gisteren een contract voor drie seizoenen.

‘Er zijn zoveel redenen om bedankt te zeggen’, begint Götze. ‘De club heeft me van harte welkom geheten en me vanaf het begin een goed gevoel gegeven. Ik heb de afgelopen twee jaar veel plezier beleefd aan het voetballen en jullie hebben me er vaak aan herinnerd waarom ik zo van deze sport hou.’

Götze is de supporters van PSV ook dankbaar. ‘We voelden zelfs jullie steun in lege stadions tijdens de pandemie’, aldus de Duitser. ‘Maar ik wil vooral mijn teamgenoten, Roger Schmidt en de complete technische staf bedanken. Als team breng je zoveel tijd samen door. Niet alleen op het veld, maar ook tijdens reizen naar uitwedstrijden, trainingskampen en in hotels. Het is dan geweldig als je het goed met elkaar kunt vinden en je het gevoel hebt echt een team te zijn.’

Hoewel Götze met al zijn ervaring een doorgewinterde speler is, heeft hij het gevoel dat hij zich bij PSV verder heeft ontwikkeld. ‘Ik heb veel geleerd van mijn teamgenoten en trainers. We hebben de afgelopen twee jaar heel hard gewerkt en ik ben blij dat we een beker naar Eindhoven hebben gehaald. Dus voor alles van de afgelopen twee jaar: bedankt PSV! En voor nu: veel succes in de Champions League-kwalificatie. Wie weet komen we elkaar weer tegen.’Laat een reactie achter

Your email address will not be published.