Voetbal4u.com

WK! Frankrijk en Brazilië favoriet, gelijke kansen voor Nederland en België

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Het onderzoeksbureau Opta heeft een onderzoek gedaan naar welk land de beste kansen heeft om te schitteren op het naderende WK in Qatar.

Op basis van data heeft het bedrijf aan alle deelnemende landen een percentage gekoppeld. Frankrijk en Brazilië komen als favorieten uit de bus. Met respectievelijk 17,93 procent en 15,73 procent kans zijn de twee landen door Opta bestempeld als favorieten voor het komende WK.

Nederland en België staan opvallend dicht bij elkaar. Het statistiekenbureau geeft Oranje 7,7 procent kans op WK-winst, terwijl de Rode Duivels volgens de data 7,9 procent kans maken op het winnen van het toernooi. De lage landen moet daarmee enkel Engeland (8,03), Spanje (11,53) en het eerder genoemde favorietenkoppel voor zich dulden. De kansen van Duitsland (7,21), Argentinië (6,45) en Portugal (5,11) worden lager ingeschat.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *