Voetbal4u.com

Eredivisie DONE DEAL: Bryan Linssen voor 1.3 miljoen naar Japan

De kogel is door de kerk. Bryan Linssen speelt aankomend seizoen in de Japanse competitie. Hij verruilt namelijk Feyenoord voor een avontuur bij Urawa Red Diamonds. De Rotterdammers ontvangen 1.3 miljoen euro.

Linssen tekent voor 2,5 jaar bij Urawa, dat momenteel dertiende staat in de competitie. De spits vliegt komend weekend al naar Tokio en is vanaf 15 juli aanstaande speelgerechtigd. Linssen is er hard nodig, want na zeventien wedstrijden heeft Urawa achttien goals gemaakt, ook al is ook Nederlander Alex Schalk er actief.

Voor de 31-jarige Linssen wordt het zijn eerste avontuur over de landsgrenzen. Eerder kwam hij al uit voor Fortuna Sittard, MVV, VVV-Venlo, Heracles Almelo, FC Groningen, Vitesse en tot slot dus Feyenoord, waar-ie in 91 optredens 28 maal doel trof.

Het afgelopen seizoen verloor de Limburger zijn basisplaats aan Cyriel Dessers. Inmiddels heeft Feyenoord al Danilo Pereira als nieuwe aanvalsleider gehaald, al zal er wel nog iemand bij moeten gaan komen nu Dessers terug is gekeerd naar eigenlijke broodheer RC Genk.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.