Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord brengt miljoenenbod uit op Jesús Vázquez’

Feyenoord heeft vizier gericht op de vleugelverdediger Jesús Vázquez. Hier maakt het medium Deportes COPE melding van. Hij staat momenteel onder contract bij het Spaanse Sevilla. Feyenoord en Nottingham Forest zouden al een bod hebben neergelegd. Vooralsnog zouden zij niet verder willen gaan dan vijf miljoen euro.

Valencia heeft Feyenoord en Nottingham Forest vooralsnog een ‘nee’ verkocht. De vraag is echter of dat zo blijft. Feyenoord staat op het punt om Tyrell Malacia te verkopen en de Spanjaarden hebben het geld hard nodig, waardoor er mogelijk nog ruimte is om te onderhandelen.

Overigens overweegt Valencia om Vázquez in Spanje te houden. De La Liga-club overweegt andere spelers dan de negentienjarige linksback te verkopen, maar een goed bod van Feyenoord is mogelijk toch nog kansrijk. De komende tijd moet blijken hoe sterk Valencia staat in deze casus.2 Comments

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.