Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Antony laat Ajax weten naar Manchester United te willen’

Antony lijkt zijn zinnen te hebben gezet op een vertrek naar Manchester United. Ajax wil hem absoluut niet laten gaan maar de Braziliaanse smaakmaker lijkt zijn droomtransfer niet te willen laten dwarsbomen. Hier maakt het Engelse medium The Times melding van.

Ten Hag heeft FC Barcelona-middenvelder Frenkie de Jong als topaankoop bestempeld, maar er zijn meer vacatures voor komend seizoen. Zo wil de van Ajax afkomstige oefenmeester Antony graag meenemen naar Old Trafford. De Braziliaanse aanvaller zou United voorin van meer creativiteit en scorend vermogen moeten voorzien.

Ajax wil echter voor de transfer van Antony gaan liggen. Noussair Mazraoui (transfervrij) en Ryan Gravenberch (zo’n 25 miljoen euro) zijn reeds vertrokken, waar Sébastien Haller op het punt staat om voor circa 35 miljoen euro te vertrekken. Financieel is er daarom geen noodzaak meer om akkoord te gaan met het vertrek van sleutelspelers.

De Telegraaf meldde dat Ajax zo’n tachtig miljoen euro wenst te verdienen aan Antony. Daarmee zou hij één van de duurste Ajacieden ooit moeten worden, maar volgens The Times weigert de Braziliaanse aanvaller daar genoegen mee te nemen. Hij zou vastberaden zijn om Ajax in te ruilen voor het United van Ten Hag…Laat een reactie achter

Your email address will not be published.