Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Leipzig meldt zich bij Ajax voor Edson Alvarez’

Een grote leegloop dreigt bij Ajax deze zomer. Waar eerder al Andre Onana, Ryan Gravenberch en Noussair Mazraoui vertrokken is er nu ook concrete interesse in de Mexicaanse middenvelder Edson Alvarez. Volgens het medium Voetbal International zou Red Bull Leipzig hem namelijk graag willen overnemen van de Amsterdammers.

Met een tot 2025 doorlopend contract moet er het juiste bedrag op tafel komen, alleen dan mag de Mexicaan mogelijk vertrekken. Voor zo’n dertig miljoen euro laat Ajax de controleur vertrekken, terwijl er ook belangstelling is uit Engeland.

En dat is anders dan afgelopen winter toen Stade Rennes serieuze belangstelling had voor Álvarez, maar de middenvelder mocht toen niet weg van destijds nog technisch directeur Marc Overmars. Ajax kocht de voetballer ooit voor vijftien miljoen euro, waardoor er nu ongeveer twee keer zo veel op tafel moet komen. Voor Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar is Álvarez een van de spelers die wel zou mogen vertrekken tegen de juiste prijs.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.