Voetbal4u.com

‘Hakim Ziyech ingezet als ruilmiddel voor Raphinha’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Chelsea overweegt om Hakim Ziyech in te zetten als ruilmiddel om de Braziliaanse vleugelster Raphinha binnen te halen. Hier maakt het medium CBS Sports melding van.

De speler van Leeds United heeft over belangstelling niets te klagen. FC Barcelona, Arsenal, Chelsea en Tottenham Hotspur worden allemaal genoemd als geïnteresseerde clubs. Daarbij geldt Chelsea op dit moment niet als topkandidaat, maar de Londenaren hebben mogelijk een troef in handen.

Ben Jacobs van het genoemde medium stelt dat Ziyech in de deal betrokken kan worden. De international van Marokko komt bij Chelsea weinig aan spelen toe en staat op de radar van Leeds. Als ruilspeler voor Raphinha zou hij daarmee een belangrijke rol kunnen spelen.

Met Ziyech als ruilspeler hoopt Chelsea de prijs te drukken. De vraag is natuurlijk wel of de aanvallende middenvelder annex buitenspeler zelf ook trek heeft in deze overstap. Overigens is ook PSV-aanvaller Cody Gakpo een mogelijke aanwinst voor Leeds United.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *