Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Huntelaar wil Luis Suarez terug naar Ajax halen’

Klaas-Jan Huntelaar wil deze zomer Luis Suarez terughalen naar Ajax. Hier maakt het Italiaanse medium Tuttomercatoweb melding van. De Amsterdammers staan op het punt om Sébastien Haller te verkopen aan Borussia Dortmund.

Met de vrijgekomen miljoenen wil de club Brian Brobbey definitief naar Amsterdam halen, maar de clubleiding wil daar nog een andere nieuwe spits aan toevoegen. Na Joshua Zirkzee (Bayern München) is nu dus ook Suárez in beeld.

Klaas-Jan Huntelaar, samen met Gerry Hamstra verantwoordelijk voor het aan- en verkoopbeleid van Ajax, speelde nog samen met Suárez. Mogelijk kan hij de routinier overtuigen om voor een terugkeer naar Amsterdam te kiezen. Intern zou er hard worden gewerkt om deze mogelijkheid uit te werken.

Suárez loopt deze zomer uit zijn contract bij Atlético Madrid. De Uruguayaan heeft verschillende opties in- en buiten Europa, maar met het oog op het WK zou hij bij voorkeur op dit continent actief willen blijven.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *