Voetbal4u.com

‘Toby Alderweireld bijna speler van Royal Antwerp FC’

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE MORGEN WINT VAN POLEN!

Toby Alderweireld is dichtbij een transfer naar Royal Antwerp FC. Hier maakt De Telegraaf melding van. De nieuwe trainer Mark van Bommel en technisch directeur Marc Overmars zien hem graag komen naar de Bosuil.

Al Duhail, de huidige werkgever van Alderweireld, wilde de verdediger eerst niet laten gaan, maar lijkt nu toch mee te willen werken. De onderhandelingen tussen beide clubs over een overgang van de 33-jarige Alderweireld zouden inmiddels in volle gang zijn.

Beide clubs hebben nog geen akkoord bereikt, gezien er nog een verschil is tussen vraag en aanbod. De Qatarese topclub wil een groot deel van de geïnvesteerde transfersom terugverdienen. Al Duhail betaalde een jaar geleden nog dertien miljoen euro voor de komst van Alderweireld. Antwerp is er veel aangelegen om de Belgisch international terug te halen naar België, waarvoor een topcontract klaarligt. De Belgen willen de deal graag komende week afronden, zodat Alderweireld mee kan op trainingskamp naar Oostenrijk.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *