Voetbal4u.com

‘Monaco wil nu al af van Myron Boadu’

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE MORGEN WINT VAN POLEN!

Myron Boadu speelt pas één seizoen voor AS Monaco maar ze lijken nu al op hem te zijn uitgekeken. Ze hebben namelijk hun vizier gericht op twee nieuwe spitsen.

De eerste is Breel Embolo van Borussia Mönchengladbach, aldus Voetbal International: “Volgens Foot Mercato moet de Zwitser de aanvalsleider van de Franse topclub worden. Monaco ziet Embolo als een koopje, omdat het prijskaartje niet hoger dan tien miljoen euro schijnt te zijn. Daarbij zou Embolo – die zes goals in zijn laatste acht Bundesliga-wedstrijden maakte – doorslaggevend kunnen zijn in de voorronde van de Champions League.”

Ook de naam van Andrea Belotti van Torino staat naar verluidt op het lijstje van Monaco: “De Italiaan is transfervrij en staat open voor een overstap naar het prinsdom. Belotti, in 2021 Europees kampioen met Italië, maakte voor Torino ruim honderd treffers. Doordat hij zijn contract af liet lopen, is hij echter gratis op te pikken.”

Dat dit voor Boadu slecht nieuws is lijdt geen twijfel… “De jeugdinternational van Jong Oranje kon in zijn eerste seizoen in de Ligue 1 nooit een vaste basisplaats afdwingen, terwijl de concurrentie alleen maar heviger lijkt te worden. Met Minamino, Embolo en mogelijk ook Belotti lijkt een tijdelijke overstap naar een andere club een serieuze optie.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *