Voetbal4u.com

‘Nicolas Tagliafico ziet transfer naar Frankrijk zitten’

Nicolas Tagliafico staat open voor een transfer naar de Franse competitie. Hij ziet een overgang naar Olympique Lyon deze zomer als een serieuze optie. Hier maakt het Algemeen Dagblad melding van.

L’OL heeft de strijd om Tyrell Malacia verloren van Manchester United en heeft het vizier nu op Tagliafico gericht. De interesse leek aanvankelijk niet concreet en serieus, maar volgens het AD is er zeker een reële kans dat trainer Peter Bosz met de Argentijn samen gaat werken. ‘Gesprekken bevinden zich nog in de beginfase, maar duidelijk is dat Tagliafico, die ook opties in Engeland en Spanje heeft, een overstap naar Frankrijk ziet zitten’, klinkt het.

Tagliafico liep in januari al een transfer naar FC Barcelona mis en kan nu voor vier miljoen euro vertrekken. Manchester United, Nottingham Forest en Brighton & Hove Albion werden al genoemd als mogelijke nieuwe werkgevers, terwijl er dus ook Spaanse interesse is. Ajax staat ook op het punt om landgenoot Lisandro Martínez aan Manchester United te verkopen, maar zal wel een nieuwe linksback aan de selectie toevoegen. Owen Wijndal moet overkomen van buurman AZ.

unibetWAANZINNIG! KRIJG 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE WINT VAN GIBRALTAR!Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *