Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Arne Slot schrok zich rot van hoe hij er uit zag’

Technisch directeur Frank Arnesen heeft ervoor gekozen om voorlopig zijn taken bij Feyenoord neer te leggen. De 65-jarige Deen kampt namelijk met gezondheidsproblemen. Trainer Arne Slot heeft begrip voor deze beslissing.

In gesprek met Voetbal International vertelt Slot: “Frank was bij de Conference League-finale. Toen had-ie al zo’n dikke knie, dat-ie nog maar net naar die wedstrijd kon. Terug in Rotterdam hebben ze ’m meteen geopereerd. Daarna is het niet beter geworden. Toen ik hem na mijn vakantie weer zag, schrok ik echt hoe hij eruit zag. Een dag later riep-ie me bij zich. ‘Ik moet nu echt even een pas op de plaats maken’, zei hij.”

De Feyenoord-trainer begrijpt dat volkomen, hoe zuur dat ook is voor de club. “Ik denk dat het voor niemand een verrassing was die hem die vorige week maandag heeft gezien. Hij was al afgetraind voor een man van 65, maar ik vermoed dat hij nog wel vier of vijf kilo is kwijtgeraakt. Maar ik ga hem missen voor de manier hoe we hebben samengewerkt en Frank heeft natuurlijk een gigantisch netwerk.”

Slot zal zelf een stap harder moeten zetten door zich meer te bemoeien met het aan- en verkoopbeleid. “Frank werkte nauw samen met hoofdscout Marc Ruijl. Die is van alles op de hoogte, zoals algemeen directeur Dennis te Kloese ook een aantal taken op zich neemt en ik mijn mening geef als die wordt gevraagd.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.